Arka Park Indoor Climbing Sibiu

arka-indoor-prezentareCu o suprafață de 800 mp , sala de escaladă Arka Park – Indoor Climbing Sibiu este împărțită în 3 zone de activitate: panou de cățărat, panou de bouldering, trasee și tiroliane pentru toate vârstele, reprezentând un mod încântător de a-ți petrece timpul liber.

Nu este necesară o experienţă anterioară pentru a face faţă activităților din sala de escaladă, ci doar echilibru, coordonare şi dorinţă de aventură.

Siguranta
În ceea ce privește siguranța , Arka Park Indoor Climbing dispune de toate echipamentele de protecţie necesare. Înainte de a începe activitatea de escaladă, fiecare participant va fi instruit de personalul Arka Park, care va explica instrucţiunile de siguranţă şi modul de utilizare al echipamentului.

Toţi aventurierii Arka Park vor avea căşti de protecţie , ham care are atașate două carabiniere cu sistem de siguranță și scripete pentru tiroliană, ceea ce face practic imposibilă deconectarea completă de la cablul de siguranţă.

Varste
Sala de escaladă este accesibilă tuturor începând cu vârsta de 3 ani și până la 60 + indiferent de nivelul de agilitate sau experienţă.GALERIE FOTO

Calea Turnisorului, Strada Frigoriferului Nr. 6, Sibiu, Romania
Telefon: 0371.141.743 E-mail: office@arkapark.ro
Rezerva acum