Team building

activitati-paltinis-teambuildingAntreneaza echipa ta pentru a ajunge la un alt nivel! Arka Park Paltinis iti va oferi tie si companiei tale o experienta valoroasa si de neuitat.

Programele de Team Building oferite de Arka Park Paltinis se realizează exclusiv în natură şi conţin o combinaţie de activităţi menite să imbunătăţească comunicarea şi relaţiile dintre membrii echipei, să imbunătăţească planificarea activităţilor de echipă, alocarea rolurilor în echipă, să crească încrederea între membrii echipei
Arka Park Paltinis va crea un program personalizat de dezvoltare a echipei voastre, pornind de la stadiul actual de dezvoltare a echipei si obiectivele pe care le aveti ca echipa.

Tipul acesta de experienta este deosebit de eficient atat pentru echipe performante, pentru a intari cooperarea si angajamentul fata de noi obiective, cat si pentru echipe noi sau echipe aflate intr-un context de schimbare.


GALERIE FOTO

Statiunea Paltinis, DJ. 106 - Sibiu - Paltinis, Zona Valari, 550001, Jud. Sibiu, RO Telefon: 0724.892.677 sau 0369.505.228 E-mail: office@arkapark.ro
Rezerva acum